Procedura de selecție în vederea desemnării celui de-al doilea administrator temporar la societatea Carpatica Asig S.A. a fost publicată joi pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), iar candidatura și oferta de preț pot fi depuse până în data de 29 martie 2016, a anunțat joi ASF.

“Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a făcut publică pewww.asfromania.ro procedura de selecție în vederea desemnării celui de-al doilea administrator temporar la societatea Carpatica Asig S.A., în conformitate cu prevederile Legii 246/2015. Candidații interesați de participarea la această selecție pot depune candidatura și oferta de preț până în data de 29 martie 2016, ora 15.00, la sediul Autorității”, menționează comunicatul ASF.

Potrivit sursei citate, deschiderea candidaturilor însoțite de ofertele de preț se va face de către membrii Comisiei de selecție, în data de 29 martie 2016, ora 15,30, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară.

La începutul lunii martie, ASF a anunțat că firma Deloitte Audit a fost selectată ca auditor financiar al societății de asigurare Carpatica Asig, aflată în procedură de rezoluție.

‘Autoritatea de Supraveghere Financiară anunță că, în conformitate cu Decizia nr. 341 din data de 09.02.2016, prin care s-a dispus efectuarea evaluării activelor, datoriilor și capitalurilor proprii ale Carpatica Asig SA, societatea a finalizat procedura de selecție și a contractat un auditor financiar. Compania de audit care va realiza evaluarea societății Carpatica Asig SA este Deloitte Audit SRL. Selecția și contractarea auditorului financiar au fost supervizate și aprobate de Fondul de Garantare a Asiguraților, administratorul temporar al societății de asigurare’, spune un comunicat al ASF.

www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY