accidente

ACCIDENTE în lanţ pe Autostrada Soarelui, din cauza poleiului. 22 de persoane au fost evaluate de medici, dintre care patru transportate la spitale, în urma unui carambol în care au fost implicate 17 maşini şi care s-a produs, marţi dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

“Este vorba de un accident pe ambele sensuri în zona Glina, 10 maşini pe sensul spre Constanţa, 7 pe sensul spre Bucureşti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmează să fie duse la spital sau sunt în curs să fie transportate la spitale. Din cele patru o singură persoană are factură la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice”, a declarat, marţi dimineaţă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat.

Răniţii vor fi transportaţi la unităţile sanitare cele mai apropiate. Două persoane rănite în urma accidentelor în lanţ produse, marţi dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, în zona Glina, au fost transportate la Spitalul Pantelimon, iar alte două victime, la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti – Constanţa către centura Capitalei.

LEAVE A REPLY