Site-ul oficial al circuitului WTA scrie că Simona Halep ar putea primi o nouă lovitură în clasament dacă nu-şi revine în următoarele patru săptămâni, în care are de apărat 1.390 de puncte.

Într-o analiză făcută înainte de startul turneului de la Indian Wells, programat să înceapă pe 7 martie, analistul Courtney Nguyen scrie despre jucătoarele care au şansa de a-şi restarta sezonul la competiţia din deşertul californian.

“Primele două luni din an au reprezentat un start fals pentru mai multe jucătoare de top. Simona Halep şi Petra Kvitova au doar două meciuri câştigate în circuit până la acest moment. Garbine Muguruza a arătat semne de revenire la Qatar Total Open, dar şi ea are doar 4 victorii în acest an. America de Nord a fost, surprinzător, un teren fertil pentru Halep în 2015. Dar intrând în luna martie cu prea puţine rezultate, Halep ar putea primi o lovitură puternică în clasament dacă nu-şi găseşte forma. Este campioana en-titre de la Indian Wells şi a ajuns în semifinale la Miami. Asta înseamnă 1.390 de puncte de apărat în următoarele patru săptămâni”, scrie Nguyen pe site-ul WTA.

Sursa: MEDIAFAX

LEAVE A REPLY