Sursa foto: thenation.ro

Președintele Statelor Unite Barack Obama a anunțat joi că o susține pe Hillary Clinton în cursa pentru Casa Albă, informează AFP.

“Sunt cu ea”, a declarat Obama într-un mesaj video difuzat la scurt timp după ce s-a întâlnit cu celălalt candidat democrat, senatorul de Vermont Bernie Sanders, care a refuzat până în prezent să se retragă din cursă.

“Cred că nu a existat niciodată un candidat atât de calificat pentru acest post”, a indicat Obama în acest scurt mesaj video.

“Sunt onorată că sunteți alături de mine”, a răspuns imediat fostul secretar de stat pe Twitter. “Sunt emoționată și gata să merg înainte!”.

Echipa dnei Clinton a anunțat de asemenea un miting de campanie comun care va avea loc miercurea viitoare în statul Wisconsin.

Determinat să facă totul pentru ca un candidat din tabăra lui să-i succeadă la Casa Albă în 2017, Obama a dorit să se asigure de mai multe zile că democrații sunt în ordine de luptă în spatele lui Hillary Clinton pentru alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, notează France Presse.

Sursa: AGERPRES

LEAVE A REPLY