Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Buzău, că România “pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administrațiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile”.

El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte “înainte de campania electorală”.

Peste 400 de membri și simpatizanți ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidați pentru primăriile din județ, în prezența liderului formațiunii.

Printre candidați s-a aflat și fostul șef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcția de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu a cerut candidaților MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

“În județul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetățenilor că avem soluții. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD și PNL, care și-au dat mâna, dar aceste partide și-au terminat mandatul pentru România’, a mai declarat Băsescu.

Președintele MP a cerut organizațiilor locale să țintească primul loc și să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD și PNL.

 

Sursa: www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY