Opt persoane au fost rănite ușor duminică după-amiază, în urma unui accident petrecut pe DN11 Brașov-Bacău, la ieșirea din localitatea Hărman spre Lunca Câlnicului, în eveniment fiind implicate un microbuz și două autoturisme.

“Un număr de opt persoane între care și un copil au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinic de Copii cu traumatisme minore la cap, mâini, picioare și torace, conștiente. Toți sunt în investigații, iar medicii vor stabili care vor rămâne internați, dar nici unul nu era în stare gravă. Alte 13 persoane au refuzat să fie transportate la spital”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Brașov, dr. Adriana Palaghia.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Hărman spre Lunca Câlnicului între un microbuz care transporta persoane între Brașov și Sfântu Gheorghe și două autoturisme. “Unul dintre autoturisme a încercat să intre pe un drum lateral, timp în care a fost lovit din spate de un altul care, la rândul lui, a fost lovit de microbuz. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, trei echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16,30, circulația fiind oprită timp de o oră, pentru ca polițiștii să facă cercetările la fața locului și să stabilească cauzele producerii accidentului.

Sursa: AGERPRES

LEAVE A REPLY