Fostul lider liberal, Cristian Boureanu, a fost eliberat, vineri 11 August 2017, din penitenciarul Rahova, dupa aproape doua luni de arest, el urmand a fi judecat intr-un proces de ultraj. MARIAN ILIE/MEDIAFAX FOTO

Cristian Boureanu a ieşit din Penitenciar după două luni: A fost o experienţă grea/ Fostul deputat, aşteptat de iubita sa şi de avocat

Fostul deputat Cristian Boureanu a părăsit Penitenciarul Rahova, vineri după-amiaza, acolo unde se afla încarcerat în dosarul în care este acuzat de ultraj, la ieşire el precizând că „a fost o experinţă grea”, precizând că „este dificil să fii departe de familie”.

Boureanu a fost pus în libertate după ce a stat două luni în spatele gratiilor.

„E o experienţă grea. E greu să fii departe de familie. Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut putere să trec peste asta”, a spus Boureanu, la ieşirea din arest.

În faţa Penitenciarului Rahova l-a aşteptat iubita lui, judecată şi ea în dosarul de ultraj, pentru mărturie mincinoasă, dar şi avocatul fostului deputat.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat din arest, vineri, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins contestaţia procurorilor Judecătoriei Sectorului 1, astfel omul de afaceri va fi judecat sub control judiciar în dosarul în care este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins contestaţia Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, astfel că omul de afaceri Cristian Boureanu rămâne cercetat sub control judiciar pentru ultraj, în dosarul în care este acuzat că a lovit un poliţist.

Fostul deputat Cristian Boureanu se afla în arest de două luni după ce a lovit un poliţist de la Rutieră.

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta “s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

Sursa : Mediafax.ro

LEAVE A REPLY