Selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, nu și-a ascuns dezamăgirea după eșecul suferit în fața reprezentativei Italiei (0-2), luni seara la Lyon, în cadrul Grupei E de la EURO 2016, recunoscând totodată că elevii săi au comis greșeli nepermise “la acest nivel”.

“În prima jumătate de oră am fost compacți, însă am primit un gol după o minge lungă în spatele apărării. A fost evident o greșeală individuală, o mare eroare de comunicare, care nu trebuie să se întâmple la acest nivel. A fost un scenariu bun pentru Italia, care s-a grupat bine în apărare și au jucat pe contre. După pauză, am vrut să fim mai ofensivi, din acest motiv l-am schimbat pe Nainggolan”, a declarat Wilmots, care a lăudat prestația lui Fellaini, însă i-a criticat pe Lukaku și De Bruyne, de la care aștepta mai mult.

“Ceea ce îmi convinge este că toată lumea a revenit cu picioarele pe pământ în Belgia. Însă nimic nu este pierdut. Au mai rămas două meciuri de disputat pentru a ne califica în optimile de finală, ceea ce este obiectivul nostru principal”, a mai spus selecționerul Belgiei.

www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY