În ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 186 de persoane și au fost înregistrate 29 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse inițial cu alte măsuri, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, polițiștii desfășoară activități specifice față de 41 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 145 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

”La nivel național au fost înregistrate 29 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă inițial a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 10 cazuri), cu executarea pedepsei închisorii (în 7 cazuri), cu măsura condamnării cu suspendare (în 8 cazuri) și cu măsura educativă a internării într-un centru de detenție (într-un caz). De asemenea, în 2 cazuri a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă, iar într-un caz cu executarea pedepsei închisorii”, arată sursa citată.

 

www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY