Sursa foto: MEDIAFAX

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele privind încheierea raporturilor de serviciu a trei chestori de poliţie, printre care George Păltineanu, director general la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Şeful statului a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu a chestorului de poliţie George Păltineanu cu Ministerul Afacerilor Interne – la data de 1 aprilie 2016, informeză Administraţia Prezidenţială într-un comunicat remis marţi MEDIAFAX. Acesta deţine în prezent funcţia de director general la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazurile lui Ştefan Alexa, şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, şi a lui Constantin Manoloiu, şeful Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne.

Totodată, preşedintele a semnat şi decretele privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, pentru coloneii Daniel Pană, Constantin Amza şi Paul Roşca din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Daniel Pană a fost numit în 2014 de către ministrul de la acea dată, Mircea Duşă, în funcţia de locţiitor al şefului Direcţiei instrucţie şi doctrină din Statul Major General.

 

Sursa: MEDIAFAX

LEAVE A REPLY