Sursa foto: DIGI24

„Preşedintele României nu a propus, nu a susţinut şi impus conducerii PNL această candidatură, drept urmare nu este implicat în nici un fel în această propunere. Decizia susţinerii lui Marian Munteanu aparţine strict conducerii PNL în urmă evaluărilor interne”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Marţi seară, Alina Gorghiu a spus că şeful statului a fost informat de liderii PNL în legătură cu noul candidat al partidului pentru Primăria Bucureşti, Marian Munteanu.

“Şi eu, şi domnul copreşedinte Vasile Blaga l-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatura la Bucureşti, cu rezervă că urmează o analiză în forurile de conducere, un vot în Biroul Politic Naţional, dar domnia să nu este factor de decizie în selectarea candidaţilor PNL”, a susţinut Gorghiu la TVR.

Tot atunci, liderul liberal a comparat candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Bucureşti cu candidatura lui Klaus Iohannis la funcţia de şef al statului, numid aceste decizii “greşeli fericite”.

“Această <greşeală fericită> am mai făcut-o şi la prezidenţiale. Un om cu profil tehnocrat, un om care nu avea rădăcini în Partidul Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a fost luat, introdus în PNL şi în foarte scurt timp a ajuns nu doar preşedintele interimar al partidului, ci şi preşedintele României’, a spus Alina Gorghiu.

Sursa: DIGI24

LEAVE A REPLY