MEDIAFAX FOTO

PNL a decis miercuri să-l retragă pe Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei, acesta fiind cel de-al treilea candidat la care renunţă formaţiunea liberală, la doar o săptămână de la desemnarea lui. Cătălin Predoiu, preşedinte PNL Bucureşti, este noul candidat al Partidului Naţional Liberal la Primăria Bucureşti, după retragerea lui Marian Munteanu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Marian Munteanu a declarat, miercuri, că acuzaţiile care i s-au adus vor fi demontate şi că cei care au făcut această “vânzoleală”, vor avea surprize neplăcute, afirmând că s-au făcut presiuni din afara PNL care au dus la desolidarizarea unor candidaţi de campania sa.

“Eu am venit cu un mesaj care a fost destul de clar cu privire, de exemplu la modalitatea de a termina cu diferite chestiuni, scurgeri de fonduri. Poate unii au fost nemulţumiţi dintre atacatorii aceia ONG-işti care primesc mulţi bani şi au avut multe interese. Acolo a fost o panică înfiorătoare pentru că ştiau că eu pot câştiga alegerile, că o să dau cu ei de pământ, că s-a terminat cu furtul şi ei de unde să mai ia bani. (…) Poate au fost presiuni din drecţia asta, dinafara PNL”, a declarat Marian Munteanu, întrebat de ce crede că a fost respins de o parte dintre candidaţii PNL la primările de sectoare.

Întrebat de ce crede că Ovidiu Raeţchi şi alţi candidaţi s-au desolidarizat, Marian Munteanu a afirmat că “nu toţi trebuie să reziste la presiune”, afirmând că poate “unul a fost mai slab de înger”.

“Oamenii sunt oameni, nu toţi trebuie să rezise la presiune şi nu ştiu, poate unul a fost mai slab de înger, poate unul a fost supărat pe un lider, poate toţi erau supăraţi pe mine. () Eu am luptat împotriva Securităţii în momente în care era greu să lupţi. Vorbitorii ăştia care spun că sunt mari luptători pe net să mă lase în pace. Habar nu aveau ce însemna în comunism (să lupţi împotriva regimului-n.r.)”, a afirmat Marian Munteanu.

Marian Munteanu a afirmat că acuzaţiile care i s-au adus vor fi demontate şi cei care au făcut “vânzoleală” vor avea surprize neplăcute.

“Au fost lucruri care mi-au fost puse în cârcă 10, 14 ani şi până la urmă s-a dovedit că au fost puse la cale de unii şi de alţii. Nu îmi este teamă de ei. Tot ce s-a spus împotriva mea va fi demontat şi dovedit. Să nu creadă cineva că a terminat cu mine. (…) O să aveţi surprize mari de tot şi foarte neplăcute pentru cei care au făcut vânzoleala asta. Ne vom ocupa de ei la momentul potrivit”, a mai spus Munteanu.

PNL a decis miercuri să-l retragă pe Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei, acesta fiind cel de-al treilea candidat la care renunţă formaţiunea liberală, la doar o săptămână de la desemnarea lui.

Marian Munteanu a declarat că, în urma discuţiilor cu liderii PNL şi ca urmare a tensiunilor interne, a decis să se retragă din cursa electorală, pentru a nu afecta “unitatea echipei” PNL pe Bucureşti.

 

 

Citeste mai departe pe MEDIAFAX

 

LEAVE A REPLY