Metropolitan Life a semnat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania, prin care clienții băncii pot beneficia de pachete de asigurare de viață ataşate creditelor de consum.

“Asocierea Metropolitan Life cu una dintre cele mai dinamice instituții bancare din România demonstrează, încă o dată, că investim în viitor. Ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de români care pot primi protecție adecvată nevoilor financiare pe care le au”, declară Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Asigurare de viață Metropolitan Life atașată creditului

Clienții Băncii Transilvania care încheie contracte de credit de consum pot beneficia de o asigurare de viață Metropolitan Life atașată creditului. De asemenea, clienții băncii care dețin conturi de economii pentru copii, KidCONT, pot opta pentru atașarea unei asigurări de viață Dr. Kid cu beneficii pentru sănătatea copilului, iar clienții care au conturi curente pot opta pentru o asigurare de viață cu beneficii în caz de accident.

Asigurarea Metropolitan Life atașată unui credit de la Banca Transilvania oferă protecție financiară clientului și familiei acestuia pentru soldul creditului în cazul unui eveniment fatal determinat de îmbolnăvire sau de accident. În plus, în cazul pierderii involuntare a locului de muncă (pentru angajați) sau a unei incapacități temporare de muncă (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acoperă ratele de credit pentru o perioadă de maxim 12 luni.

 

LEAVE A REPLY