Ministrul Justiţiei Raluca Prună a declarat referitor la criticile aduse OUG privind interceptările, că având în vedere contextul internaţional, România nu poate combate terorismul “într-un mod amatoricistic”.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună prezentă, luni, la bilanţul Parchetului General a declarat referitor la OUG privind interceptările că “toate aceste critici, cum că am reînfiinţat direcţia securităţii sunt complet nefondate”.

“Invit pe toată lumea care critică OUG, să se uite la ultimele atentate teroriste şi să se întrebe dacă noi putem combate terorismul într-un mod amatoricistic. Agenda internaţională şi naţională, pentru că suntem în UE, face în aşa fel încât să fi fost decizia mea ca ministru, fără niciun fel de regret” a mai spus Raluca Prună.

În contextul internaţional, cu referire la atacurile teroriste din Franţa care au avut loc în noiembrie 2015 , aceasta a mai spus că “aveau dreputuri şi cei de pe bulevardul Voltaire care au fost împuşcaţi în cap în timp ce beau o cafea”.

Sursa: MEDIAFAX

LEAVE A REPLY