Djokovic
Novak Djokovic falls in four sets in the final of the US Open.

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial la simplu, a fost eliminat în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Masters 1.000 ATP de la Paris-Bercy, în care a făcut pereche cu compatriotul său Nenad Zimonjic.

Djokovic și Zimonjic au fost învinși în două seturi, 6-3, 6-4, de cuplul francez compus din Adrian Mannarino și Quentin Halys.

De menționat că Novak Djokovic evoluează destul de rar la dublu, anul acesta disputând doar cinci astfel de meciuri, unul dintre ele în Cupa Davis și două la Jocurile Olimpice de la Rio, toate cu același partener Ei au câștigat doar o singură partidă, la JO 2016.

În capitala Franței, jucătorul sârb va încerca să-și păstreze poziția de lider al clasamentului ATP la simplu, amenințată de britanicul Andy Murray, numărul 2 mondial. Pentru a-l detrona pe Djokovic, Murray trebuie să câștige turneul de la Paris-Bercy fără să-l întâlnească pe sârb în finală sau să joace finala sperând că actualul număr unu va pierde înainte de semifinale.

Calificat direct în turul secund, Novak Djokovic îl va întâlni în meciul de debut pe câștigătorul partidei dintre spaniolul Nicolas Almagro sau luxemburghezul Gilles Muller.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)

LEAVE A REPLY