Sursa foto: AGERPRES

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care îi contestă candidatura la Primăria sectorului 4 că, într-o zi, adevărul va ieși la lumină, iar atunci aceștia ar putea să regrete modul în care s-au raportat la el.

”În ceea ce-i privește pe cei care mă contestă, este dreptul lor. Le spun doar că, într-o zi, adevărul va ieși la lumină și sper că vor avea conștiința necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe Facebook.

El s-a arătat emoționat de modul în care l-au primit oamenii, la ”o banală vizită în piață”.

”M-a emoționat astăzi (n.r. — vineri), la o banală vizită în piață, să văd că oamenii sunt alături de mine, că tot ceea ce am făcut în sectorul 4 a contat într-adevăr pentru ei. Chiar dacă poate părea doar o vorbă mare, de campanie, sprijinul dvs mă onorează și mă motivează să lupt mai departe. În ultimele luni, mulți așa-ziși prieteni au uitat că exist. Să fie sănătoși! Mie îmi bucură inima mai tare când necunoscuții îmi strâng mâna și mă încurajează!”, a spus acesta.

Judecătoria sectorului 4 discută sâmbătă contestațiile depuse de mai mulți supraviețuitori de la Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar.

Sursa: AGERPRES

LEAVE A REPLY