5 metode de a ne proteja contul de Facebook:

Traind intr-o era a tehnologiei, in care datele noastre sunt din ce in ce mai publice pe retele sociale, trebuie sa stim cum sa ne protejam de atacuri si de furtul informatiilor personale.

  • Schimba parola odata la 30 de zile, nefolosind una dintre parolele vechi. Astfel posibilitatea ca cineva sa fure parola de pe un PC de pe care te-ai conectat devine mult mai mica.
  • Deconecteaza-te de pe toate device-urile la finalul zilei. Exista posibilitatea in care te-ai logat la de pe un PC la munca sau facultate/scoala si altii pot profita de contul tau. Deconectarea se poate face din Setari- Securitate si Conectare- Deconectare de la toate sesiunile.
  • Fereste-te de continut de tip SPAM, verificand drepturile pe care ti le cere o aplicatie Facebook la folosire, ca de exemplu dreptul de postare in locul tau, Timeline-ul tau devenind plin de postari de genul:

aplicatie facebook spam

  • Nu salva parola in browser-ul pe care il folosesti, este foarte usor de aflat o parola odata ce este in baza de date a acestuia.
  • Instaleaza un antivirus cu functie de Firewall pentru a putea proteja traficul tau online, scazand riscul ca cineva sa iti fure sau sa accese in locul tau contul de Facebook.

Sursa: Greyitsolutions.ro

LEAVE A REPLY