Povestea vieţii lui Steve Jobs este deja cunoscută, dar în spatele acesteia se află însă o altă poveste: cea a omului care prin tehnicile sale de promovare a revoluţionat industria gadgeturilor.
Dacă ar fi trăit, Steve Jobs ar fi împlinit 61 de ani pe 24 februarie. Au trecut aproape cinci ani de la moartea sa, iar lumea se tot întreabă ce va mai scoate Apple fără Jobs. Şi asta în condiţiile în care la apariţia fiecărui model nou de iPhone se crează o adevărată isterie, iar fanii acestui produs se îngrămădesc în faţa magazinelor să-şi updateze „tehnologia“.
Întrebarea pe care şi-o pun toţi este cum a reuşit un copil nedorit să reuşească să facă o întreagă tehnologie să se învârtă în jurul lui. Cum un om fără facultate a făcut legea în lumea tehnologiei mai bine de 30 de ani? Sau cum a putut să fie dat afară de la firma pe care a înfiinţat-o, ca apoi, la revenirea în companie, să schimbe total istoria gadgeturilor?

Sunt doar câteva elemente care se adaugă la viaţa de film a lui Steve Jobs, a cărui viaţă s-a învârtit în jurul ideilor, care de-a lungul anilor au revoluţionat tehnologia.

Sursa: adevarulfinanciar.ro

LEAVE A REPLY