Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, participa la consultari cu presedintele Klaus Iohannis privind formarea unui nou Guvern, vineri, 6 noiembrie 2015 la Palatul Cotroceni din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat PNL de lipsă de reacţie în privinţa interceptărilor, afirmând că Alina Gorghiu “pe tot felul de fleacuri că este foarte activă, ca o ţaţă în piaţă”, dar pe acest subiect nu are niciun punct de vedere.

“În aceste zile m-am uitat foarte atent pe scena politică – cine a intervenit şi cum a intervenit, ce poziţie a adoptat. De la PNL… nimic. PNL, care se revendică partid fost liberal, dar în fine de centru-dreapta. Pentru PNL, drepturile şi libertăţile individuale nu au nici cea mai mică valoare. Nu ştiu ce făcea domana Gorghiu în perioada asta. Stau şi mă întreb, că pe tot felul de fleacuri o văd că este foarte activă, văd că se ceartă cu unii, ca o ţaţă în piaţă, are tot felul, dar pe lucruri care sunt într-adevăr fundamentale şi în care un partid trebuie să se exprime, să spună: nu, domnule, noi vrem să fie toţi românii ascultaţi sau, dacă i se dă voie, să spună, nu, nu este voie să fie ascultată toată lumea ca pe vremea securităţii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că aşteaptă un punct de vedere de la copreşedintele PNL Alina Gorghiu pe această temă, “că aşa, la mărunţişuri, fleacuri, este expertă”.

“Nu se poate, partid care se revendică de la familia liberală, sau probabil că trecerea la PPE au făcut-o să creadă că aceste lucruri sunt minore şi nu merită dezbătute, să îşi exprime pucntul de vedere pe astfel de chestiuni”, a conchis liderul ALDE.

Sursa: MEDIAFAX

LEAVE A REPLY