Teodor Meleșcanu, vicepreședintele Partidulului Alianța Liberalilor și Democraților și președinte interimar al ALDE Timiș a fost prezent într-o vizită de campanie prin județul Timiș. Unul dintre lucrurile pe care le-a constatat cu această ocazie este creşterea formaţiunii politice, la care au aderat în ultimele luni tot mai mulţi tineri şi persoane interesate de a promova politica liberală prin proiecte concrete în domenii diferite. Liderul naţional a evidenţiat că forţa echipei este tot mai mare, iar oamenii pe care i-a întâlnit l-au făcut să aibă încredere în faptul că timişenii vor avea posibilitatea să voteze reprezentanţi competenţi, cu expertiză şi care pot aduce schimbare în comunităţile în care trăiesc.

Oficialul de la ALDE București, alături de echipa ALDE Timiș, a participat la două întâlniri cu liderii din teritoriu, în Jimbolia și în comuna Topolovăț. La Jimbolia a vizitat două fabrici, una cu peste 100 de angajați care produce de mai bine de 10 ani bobine și motoare mici care se folosesc în industria medicală și aeronautică și alta care produce cabluri pentru industria auto și electronică.

“Am înțeles cât de importantă este dezvoltarea Timișului și a regiunii Banatului pentru cetățenii din această zonă și pentru întreaga țară. Eu și echipa ALDE Timiș considerăm că a venit vremea ca bănățenii să primească respectul cuvenit din partea autorităților, iar candidații ALDE la primăriile din județ și-au conturat întregul program electoral pe aceste considerente.
Actualii primari și-au arătat limitele de competență în cei 4 ani de mandat, iar timișenii pot taxa modul în care au fost tratați în această perioadă pe data de 5 iunie, mergând la vot. Recomandarea mea pentru ei este ALDE!„ – a declarat Teodor Meleșcanu.

ALDE propune pentru Consiliul Local Timișoara, dar și pentru Consiliul Județean o echipă formată din oameni tineri, competenți, capabili să rezolve problemele dumneavoastră.
Motivația liderilor ALDE este aceea că: Bănățenii merită normalitate! Bănățenii merită mai mult!

Vicepreședintele ALDE, Teodor Meleșcanu, și-a încheiat vizita în județul Timiș cu următoarea recomandare: ”o vorbă cunoscută de toți românii spune că: <<Banatu-i fruncea!>>. Din păcate, potențialul pe care îl are Banatul nu a fost exploatat îndeajuns de administrațiile de până acum. Pe 5 iunie îndrăzniți mai mult și alegeți candidații ALDE Timiș care vin în fața dumneavoastră cu viziunea ALDE pentru viitor, cu proiecte ce vor asigura dezvoltarea și bunăstarea în orașul în care locuiți.
Îndrăzniți mai mult și votați cu încredere în 5 iunie ALDE pe buletinele de vot!”.

LEAVE A REPLY