Bill Gates donează miliarde de dolari

Altruism, sau oportunism?

0
353

“Fundația Bill & Melinda Gates a anunțat astăzi că se angajează să doneze 10 milioane de dolari în fonduri de urgență și oferă suportul tehnic corespunzător pentru a ajuta primii respondenți din China și Africa să își accelereze eforturile pentru a ține sub control răspândirea globală a virusului 2019-nCoV”, arată comunicatul de pe 26 ianuarie al fundației.


Interesant este că omul, despre care s-a aflat că deține patentul acestui virus, se angajează să doneze milioane de dolari autorităților chineze, dar și africane, pentru a opri răspândirea virusului.
Dar de ce să doneze bani în Africa? Nu există cazuri confirmate în Africa, există doar un singur caz suspect de coronavirus.


Cu atât mai ciudat pare acest “ajutor”, dacă amintim declarația lui Bill Gates referitoare la suprapopularea Africii. Ba chiar încuraja metodele contraceptive și avorturile în acest continent.


Cert este că acest virus a devenit o oportunitate de business pentru jucătorii la bursă, dar și pentru oamenii de afaceri care caută să investească în lucruri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here