”În clipa în care a apărut articolul (n.r. cu opiniile care au dus la audierea  de la Colegiul Medicilor) despre doamna doctor (Flavia Groșan n.r.), eu am simțit un gol în stomac, pentru că știam ce va urma”. a spus Carmen Tănase, la Antena 3.

Celebra actriță a dezvăluit: ”Eu nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar doamna doctor m-a ajutat într-un moment în care eram puțin derutată, a răspuns extraordinar apelului meu, pe Facebook, pentru că nu aveam numărul dânsei de telefon, o urmăream, îmi plăcea modul de a gândi și modul de a scrie, și, atunci când am avut nevoie, am spus că dânsa este medicul la care voi apela. În 10 minute mi-a dat numărul de telefon și am vorbit cu dânsa la telefon, mi-a dat un tratament, după ce i-am explicat despre ce este vorba, și în trei zile eram pe picioare”. 

”Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit, un medic excepțional, care, pe lângă știință, are empatie, bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare” a spus Carmen Tănase. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here