Băiețelul de 4 ani căruia i-a fost administrat un cocktail de anestezice, în mod ilegal, la privat, a murit. Dar parandărăturile ministrului sănătății Victor Costache pentru sistemul medical de sănătate privat rămân valabile. Apropo, știați că, pe bursă, acțiunile MedLife au explodat, aducând o capitalizare de 189 milioane de dolari, în urma publicării Ordonanței de Urgență pe sănătate?


Chiar și după cele întâmplate, clinica responsabilă pentru moartea băiatului, funcționa în continuare și în timp ce sărmanul copil își dădea sufletul, Costache ne vindea gogoși la oră de mare audiență, cum că activitatea clinicii era suspendată, când de fapt nu era.

“Acolo este o ancheta in curs si Ministerul Sanatatii a luat masuri ferme, iar DSP a inchis activitatea clinicii respective”, a spus Costache, într-o conferință de presă.

Guvernul Ponta și-a dat demisia în urma tragediei de la Colectiv. Ministrul demis al Sănătății, Victor Costache, care a mințit public de atâtea ori, care a gafat și insultat atâția români, de la celebra declarație despre copiii care devin autiști pentru că au părinți plecați în străinătate, ce ar trebui să pățească?

Ultima declarație halucinantă a lui Victor Costache sună așa: “Se moare inutil în spitale!”
Cum adică, “mori inutil”? Se poate muri util? Util ar fi să mori la privat, doar după ce le decontează statul intervenția și tu, mortule, le plătești analizele și, eventual, îți donezi organele pentru business-ul lui Vlad Voiculescu la AKH?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here