Donald Trump participă la Marșul pentru Viață!

În timp ce democrații promovează măsuri pro-avort

0
435

În premieră mondială, Președintele SUA, Donald Trump, va lua parte la Marșul pentru Viață, organizat anual de către opozanții avorturilor. Mai mult decât atât, acesta va susține un discurs în cadrul evenimentului, unde va puncta nevoia schimbării legilor pro-avort din SUA.

“În acest moment, într-un numar de state, legea permite avortarea unui copil chiar si în luna a noua. Este greșit, trebuie să se schimbe”, a declarat Trump în discursul ținut la Casa Albă.

“În timpul administrației mele, vom apăra întotdeauna primul drept din Declarația de Independență și acesta este dreptul la viață”, a adăugat Trump.

Dacă v-aș întreba care este cauza principală de deces la nivel global, îmi imaginez că primul răspuns care v-ar veni în minte ar fi o boală precum cancerul. Apoi, puteți lua în considerare SIDA, fumatul, sau decesele cauzate de abuzul de alcool si droguri, sau accidentele de circulație. Combinate, cele patru sunt responsabile pentru moartea a peste 11 milioane de oameni din întreaga lume.

Dar principala cauză de deces din lume nu este una dintre acestea:

În 2018, 41,9 milioane de sarcini au fost încheiate prematur, statistic, inseamnă că avortul este principala cauză de deces din lume.

Cifra uluitoare a fost publicată de Worldometers, un site care adună date statistice din surse precum Organizația Mondială a Sănătății. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte cauze de deces din lume, avortul poate fi prevenit aproape mereu.

La polul opus il avem pe Prezidențiabilul democrat, Bernie Sanders, care susține avorturile în masă pentru a combate schimbările climatice!

Bernie Sanders la un miting de campanie

Membrul partidului Democrat, care a îmbrățișat, in mod public, marxismul cultural, își exprimă acum susținerea pentru utilizarea „avortului” ca mijloc de a controla demografia globală.

Bernie Sanders spune că plătitorii de taxe din SUA ar trebui să finanțeze programe în „țările sărace” pentru a ajută femeile să facă avorturi:

Mai ales în țările sărace din întreaga lume, unde femeile nu doresc neapărat să aibă un număr mare de bebeluși și unde pot avea ocazia controlului nașterii, avortul este o soluție pentru a controla numărul de copii. O soluție pe care eu o sustin foarte foarte mult!”, a declarat public Bernie Sanders.

Cu ce este această afirmație diferită de ceea ce făceau Hitler, Stalin, Mao ? Cu absolut nimic. Lupta împotriva “schimbărilor climatice” este o lozincă, în spatele căreia se ascunde o agendă politică si un intreg business, exact ca în cazul “anticorupției”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here