Un eveniment caritabil dedicat copiilor vulnerabili ai României – “Hope Concert” – are loc duminică la Ateneul Român.

Evenimentul, organizat de Fundația Hope and Homes for Children România, va fi prezentat de Amalia Enache, ambasador al fundației, și Dragoș Bucurenci.

Premierul Dacian Cioloș și-a anunțat participarea la “Hope Concert”.

Potrivit organizatorilor, “Hope Concert” aduce pe aceeași scenă muzica clasică, ritmurile pop și teatrul, apropiind astfel lumea copiilor care au nevoie de dragostea unei familii de cea a oamenilor care pot ajuta ca acest vis să devină realitate.

Pe scena Ateneului vor urca violonistul Alexandru Tomescu — ambasador Hope and Homes for Children, soprana Irina Iordăchescu, soliștii Dan Bittman, Paula Seling și Feli, pianistul Andrei Licareț și actorul Marius Manole, alături de Ansamblul Violoncellissimo, condus de Marin Cazacu.

Compozitorii Dan Dediu și Cătălin Crețu au reorchestrat piesele muzicale din program într-o manieră inedită, adaptată pentru orchestra de violoncele.

Spectacolul va fi completat de un performance de street art, protagoniști fiind copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio din sectorul 3 și grafferii de la Sweet Damage Crew.

 

www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY