Laura Codruț Kovesi: Într-o procedură în care nu eram parte, nu am fost citată, nu am avut dreptul să-mi fac apărarea, nu am avut posibilitatea să intervin în proces, mi s-a aplicat o sancțiune a revocării de către CCR. 

Mircea Badea a comentat această afirmație a Laurei Codruța Kovesi la Antena 3, în emisiunea ”În Gura Presei”: Stop! Deja avem niște abominații din punct de vedere logic. Aș putea, dacă aș avea o urmă de empatie pentru doamna Kovesi, să sun la 112 să vină SMURD-ul s-o descarcereze din propriul cap. Săraca e într-o suferință mintală absolut teribilă. În mintea domniei sale, circulă gândurile ca trenurile în Europa. Deci, ”într-o procedură în care nu eram parte, nu am fost citată”. Păi, dacă nu era parte, adică ne spune că nu era parte și apoi că nu a fost citată, păi dacă nu era parte. Băi, nu vă supărați, în procesele lui Borcea, de exemplu, nici eu n-am fost citat. E adevărat, nici nu eram parte. Și atunci de ce să mă fi citat? Săraca de ea… Bine, săraca de ea. ”nu am avut dreptul să-mi fac apărarea, nu am avut posibilitatea să intervin în proces”. La ce proces se referă, are impresia că a fost condamnată? În ce proces? ”mi s-a aplicat o sancțiune a revocării de către CCR”. Deci are senzația că pe ea a sancționat-o CCR. Păi, tătuțule, duduia asta a fost procuror general al României și procuror șef la DNA, are senzația că CCR se ocupă cu persoanele fizice sau cu șefi de instituții. Nu, CCR se ocupă cu conflicte de natură constituțională: tema conflictului a fost că ministrul justiției a decis revocare și președintele a spus că nu semnează și CCR a decis că președintele nu avea dreptul să refuze, având o semnătură ornamentală. E praf, e praf, praf, această frază te face să chemi salvarea.”

Realizatorul Antena 3 consideră că fraza menționată mai sus ”e delir”, întrebându-se dacă are toate ”țiglele pe casă”, subliniind că ”e înspăimântătoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here