Naționalismul nu este extremism!

0
1688

Dan Puric: “Tudor Gheorghe este o valoare națională intangibilă! Guvernul României permite știrbirea demnității unui popor, Tudor Gheorghe face parte din demnitatea acestui popor.”

În cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, Dan Puric a punctat la fix problemele României și ale “construcției” numită Uniunea Europeană.

Europenii occidentali sunt cei mai suferinzi acum, e patologie deja! Acolo se învață, pe de o parte religie, iar pe de cealaltă parte se învață lucruri sexuale nenaturale și copilul ajunge schizoid. Copilul este, acum, desprins de părinți și trece printr-un proces educațional pertbutrat. Tinerii noștri sunt reeducați! Nu mai au memoria tradiției. Ei încep cu drepturile, nu cu îndatoririle. Inteligența fără delicatesa conștiinței este degeaba. “, a spus Dan Puric, referindu-se la viitorul tineretului român, dar și european.

“În România trăim o dublă promiscuitate, una culturală si alta politică.
Aici se lucrează la redefinirea identității, trebuie să ajungem să fim aplatizati, nedefiniti, în acest cazan Babilonian.
Naționalismul nu înseamnă extremism! Noi nu suntem un popor expansionist!
Lătrăii, ăștia, luptă împotriva memoriei naționale, culturii, tradiției, și au reușit. Trebuie să-ți aperi valorile și să-ți mărturisești public credința și diferența ta de a fi. Este o solidaritate tacită în rândul poporului care nu poate fi înfrântă
.”, Dan Puric a explicat importanța păstrării identității.

Întrebat fiind despre parcursul României în Uniunea Europeană, maestrul Dan Puric a spus: ” A fost rău să intrăm în NATO și UE fără să negociem nimic. Ne-am dus ca niște slugi. Cu ce preț am intrat? Ne-au prins cu niște securiști amărâți care au dat o lovitură de stat abjectă, împotriva unui om. Dacă negociam, eram și noi în rândul popoarelor cu demnitate, eram o voce ascultată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here