Simona Halep este conștientă că o așteaptă o confruntare extrem de dificilă în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, împotriva americancei Serena Williams, liderul clasamentului WTA, însă jucătoarea română consideră că nu are “nimic de pierdut” și este decisă să “lupte” pentru șansa ei.

“Sunt nerăbdătoare să o întâlnesc. Știu că este cea mai bună jucătoare din lume, așa că nu am nimic de pierdut. Vreau doar să-mi fac jocul și să lupt pentru șansa mea. Voi aborda meciul cu încredere și mă voi lupta pentru victorie. Știu că am o șansă”, a declarat Halep.

Referindu-se la abandonul rivalei sale din optimile de finală, cehoaica Barbora Strycova, reprezentanta țării noastre a spus: “Îmi pare rău pentru ea. Știu cum e atunci când ești bolnavă și îți este greu să continui să joci. A fost un început bun pentru mine, am jucat foarte bine primul set, însă condițiile au fost cu adevărat dificile din cauza faptului că am disputat două meciuri pe o vreme rece, iar acum este cald. Am încercat totul pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, așa că sunt fericită că am ajuns în sferturi”.

“Mi-am reglat jocul foarte bine și am vrut să fac cât mai puține greșeli și să păstrez mingea pe teren. M-am mișcat mai bine decât am făcut-o la începutul meciului, iar acum sunt nerăbdătoare să disput următoarea partidă, în care sper să joc mai bine”, a conchis jucătoarea română, deținătoarea titlului la Indian Wells.

Simona Halep a întâlnit-o de șapte ori până acum pe Serena Williams, șase dintre confruntări încheindu-se cu victoria americancei. Reprezentanta țării noastre s-a impus o singură dată în fața liderului circuitului feminin, în anul 2014, la Turneul Campioanelor de la Singapore (6-0, 6-2).

Cele două jucătoare ar fi trebuit să se înfrunte și anul trecut la Indian Wells, în semifinale, însă Serena Williams nu a mai putut juca, din cauza unor probleme la genunchi. De atunci, ele s-au mai înfruntat de două ori pe parcursul lui 2015, la Miami (în semifinale) și la Cincinnati (în finală), americanca impunându-se de fiecare dată.

Sursa:www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY