Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Borşa cum au ajuns partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş să aibă deja două cifre în sondaje, deşi abia s-au format, lideurl UNPR, Gabriel Oprea a răspuns că „sunt partide de Intelligence”.

„Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Am spus de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere, ca să fie foarte clar. Eu ştiu ce înseamnă munca de teren”, a spus Gabriel Oprea.

Întrebat, de asemenea, dacă vede o alianţă între UNPR şi Pro România, partid condus de Ponta, Oprea a spus că nu exclude niciun fel de alianţă.

„Am lucrat cu Victor Ponta, chiar i-am botezat şi copilul, e un om foarte deştept, serios, a avut o guvernare bună, la care şi noi am pus umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat şi poate şi mi-am schimbat destinul datorită lui Victor Ponta. (,,,) În politică nu excludem nicio alianţă. Poate fi şi cu Victor Ponta”, a afirmat Oprea.

Acesta nu a vrut să spună ce scor speră să obţină UNPR la alegerile europarlamentare, însă este de părere că la alegerile locale din 2020, UNPR va lua peste 10 sută, iar la cele parlamentare va obţine un scor cu două cifre care îi va permite intrarea în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here