Orban: “Soros este oligarhul numărul 1 din lume! “

0
1161
FILE PHOTO: Hungarian Prime Minister Viktor Orban arrives at the EU summit in Brussels, Belgium, March 9, 2017. To match Special Report HUNGARY-ORBAN/BALATON REUTERS/Francois Lenoir/File Photo - RC1BE9545E00

Într-un interviu pentru Kossuth Radio, premierul Viktor Orban a acuzat rețeaua lui Soros că a organizat migrația în Balcani.

Premierul Ungariei a declarat că organizațiile finanțate de Soros au fost implicate în „consultanță pentru migrație”. Referindu-se la finanțatorul american George Soros, Orban l-a indicat pe Soros ca fiind „oligarhul numărul unu din lume”, care „finanțează ONG-uri, grupuri, activiști” în „rețele similare mafiei”. El a spus că, în timp ce „politicienii finanțați de ONG-urile lui Soros pentru a avea bani de chirie” erau în favoarea migrației, Ungaria s-a opus acesteia.


Comentând o recentă tentativă a migranților de a trece ilegal granița, Orban a menționat că persoanele care au reușit efectiv să ajungă în Ungaria au fost arestate și găsite vinovate în instanță, iar acestea vor fi expulzate din țară.


“Înregistrările arată clar că nu au existat femei și copii în rândul migranților, ci doar bărbați apți de armată și în condiție fizică bună”, a spus el. Deci este clar că „nu au fost aduși pe aripile vântului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here