Oriunde te uiți, mai în profunzime, dai de George Soros.

0
4981

După o scurtă anchetă și câteva săpături online, aflăm că George Soros a investit masiv într-un laborator de biotehnologie și virusologie, WuXi PharmaTech Inc., localizat în Wuhan, la câteva zeci de kilometri de la piața de carne, de unde se presupune a proveni coronavirusul.

Laboratorul WuXi Tech din Wuhan

Sigur, poate că nu înseamnă nimic, dar în contextul în care George Soros, la Davos fiind, a făcut afirmații dure la adresa lui Donald Trump și și-a exprimat temerea că va câștiga un al doilea mandat, te poți întreba: “Ce caută Soros, un business man, să investească un miliard de dolari într-un laborator care nu ar conta, fix în Wuhan, China?”.

Cum se face că pandemia izbucnește fix la câteva săptămâni după ce SUA, prin Donald Trump, a semnat un acord comercial, îndelung așteptat, cu China? Acest acord reprezintă doar prima fază pentru a detensiona războiul economic dintre cele două mari puteri.

Tot în aceste zile are loc procesul de demitere a lui Donald Trump în Senat. Din ce se relatează în mass-media, democrații nu au putut susține, în fața Senatului, argumentele în favoarea demiterii. Așadar, o panică globală ar acoperi această anchetă rușinoasă, făcută pe banii americanilor. Mai mult decât atât, bursa din China este la pământ din cauza isteriei generalizate, deci este Raiul pe pământ pentru jucătorii “avizați”.

Mai jos aveți “urma banilor” investiți, precum și locația și obiectul de activitate al acestui laborator misterios:

Actiunile cumparate de Soros

WUXI PHARMATECH CAYMAN INC SPONS ADR SHS 929352102 $ 3,865 250,000 SH SOLE 1 X

Articolul care documenteaza cumpararea actiunilor si istoricul laboratorului

“Boyu este, de asemenea, un consorțiu care a preluat anterior dispozitive medicale WuXi PharmaTech, listate în New York, la o evaluare de aproximativ 3,2 miliarde USD. Consorțiul de cumpărare include fondatorul companiei, Ge Li, Boyu, Temasek, o unitate de investiții a Ping An, Hillhouse Capital și Ally Bridge. Achiziția a fost susținută de un împrumut de 1,1 miliarde USD de la Shanghai Pudong Development Bank și Ping An Bank. Primul fond in USD al lui Boyu a strâns 1 miliard USD în 2011, cu investitori incluzând Temasek, fondul de avere suveran din Singapore, un fond de investiții al Li Ka-shing și fonduri ale lui George Soros, conform raportărilor.”

Câteva pagini de pe site-ul „Terapii avansate” de la laboratorul WuXi, care prezinta ceea ce oferă, inclusiv terapia genetica și diverse produse virale

Apropierea de presupusul punct zero, piața de comerț cu carne din Huanan și Institutul de virologie Wuhan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here