Partidul Neoliberal, proiect comun cu ALDE

0
144

La începutul anului electoral 2020, în plină criză politică, apare un proiect politic între Partidul Neo-Liberal și ALDE, care promite să apere resursele și interesele României.

Iată câteva dintre masurile propuse de Cătălin Beciu, președintele partidului Neo-Liberal, privind poluarea, dar si regenerarea pădurilor, din România:

“Să nu ne adaptăm acțiunile ca urmare a presiunilor politice exercitate de capitalul străin, prin Sistem și politicieni români obedienți. Trebuie să ne asumăm riscuri. N-ai cum să-ți aperi țara stând în genunchi.
Să facem posibila prin orice mijloace reconstituirea fondului forestier, fără lacrimi, fără arătat cu degetul, fără procurori în toate pozele, ci oprind defrișările și replantând sute de milioane de puieți de rășinoase, asta fiind singura formulă naturală pentru reducerea carbonului din atmosferă.”

Cătălin Beciu ii încurajează pe toți oamenii vocali, asumați, care doresc să facă eforturi pentru apărarea demnității naționale a României, să se alăture partidului și să ajute la îndeplinirea proiectului, cu anumite condiții:

“Prima decizie a ambelor formatiuni trebuie să țină de selecție.
Ne unim forțele dacă hotărârea de a aduce în partid oameni noi va fi luată pe baza răspunsului la o singură întrebare:

CINE EȘTI FĂRĂ PARTID POLITIC?

Ai ce să spui, ești al nostru.
Nu ai nimic de spus?
Înscrie-te la alții.

A doua este să mutăm partidul în cloud.
Aplicatie, vot universal, vot prin delegați, congrese și finanțare online.
Pe 18 avem tot sistemul la cheie.
Nu, nu il vindem.
Și da, suntem primii din lume!

A treia este să nu ne mai pitim în fața agresivitații nimănui și să ne apărăm antreprenorii și capitalul românesc, dar și pe toți ceilalți cetățeni români, mai puțin pe extremiști.

A patra e să nu ne adaptăm acțiunile ca urmare a presiunilor politice exercitate de capitalul străin, prin Sistem și politicieni români obedienți. Trebuie să ne asumăm riscuri. N-ai cum să-ți aperi țara stând în genunchi.

A cincea este să facem posibila prin orice mijloace reconstituirea fondului forestier, fără lacrimi, fără arătat cu degetul, fără procurori în toate pozele, ci oprind defrișările și replantând sute de milioane de puieți de rășinoase, asta fiind singura formulă naturală pentru reducerea carbonului din atmosferă.

A sasea este sa oprim poluarea. Am înțeles, Gretei îi e cald. Nu asta ne interesează acum, ci faptul că mor oameni de cancer in Ploiești, Brasov, Constanța, București, Cluj ori Iași, de la industria plătitoare de șpăgi oficialilor, pentru a nu fi controlată și obligată să ne respecte dreptul la viață, mai ales că suntem și noi vinovați pentru asta, fiindcă am avut pe mâini portofoliul mediului. Trebuie să ne spălăm onoarea.

A saptea este regândirea rolului și ponderii industriei energetice românești, ca parghie de securitate și dezvoltare durabilă.

A opta (pentru unii dintre noi fiind prima) ține de drepturile și libertățile individuale și de transformarea statului ostil în stat prieten, cu aplecare către reglementare, îndrumare și prevenție, nu spre coerciție și abuzuri.

A noua este aceea de a cultiva chiar și excesiv excelența, aducând în față cei mai buni oameni cu putință care, cu puțin noroc, să pună capăt carierelor noastre politice.

Decizia finală ține de obligația de a face eforturi pentru ridicarea națiunii în picioare. Demnitatea este, poate, cea mai importantă calitate a unui popor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here