Pompeo:”Împreună avem un impact puternic!”

0
168
U.S. Secretary of State Mike Pompeo stands in front of Uzbek and American national flags after a joint news conference with Uzbekistan's Foreign Minister Abdulaziz Kamilov following the talks in Tashkent, Uzbekistan, Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo)

SUA sunt gata să doneze 100 de milioane de dolari pentru a ajuta China și alte țări afectate de coronavirusul mortal. Vineri, secretarul de stat Mike Pompeo a subliniat angajamentul administrației Trump de a lupta împotriva focarului de coronavirus din China.

„Sunt mândru să anunț suplimentări de fonduri existente în valoare de 100 de milioane de dolari pentru a sprijini China în combaterea coronavirusului. Acest angajament, împreună cu alte sute de milioane donate din generozitate, demonstrează o implicare puternică a Statelor Unite pentru a izola focarul. Împreună putem avea un impact puternic. ”, a declarat Pompeo pe Twitter.

Secretarul de stat al SUA Pompeo a declarat că SUA a facilitat deja transportul a peste 17 tone de materiale medicale în China. El a menționat, de asemenea, că gestul face parte din programul american de lungă durată pentru consolidarea programelor globale de securitate sanitară, prin intermediul ajutorului financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here