România TV anunţă că PSD ar urma să anunţe în luna februarie a anului viitor care este candidatul partidului pentru prezidenţiale. Potrivit unor surse, se pare că în acea perioadă se va face anunţul oficial. Până la această dată s-au vehiculat mai multe variante pentru candidatul pe care îl vor avea social-democraţii la alegerile prezidenţiale din anul 2019, însă nu a fost făcut niciun anunţ oficial.

În altă ordine de idei, Klaus Iohannis a anunţat, la jumătatea acestui an, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al României.

Pe de altă parte, sociologul Marius Pieleanu a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că abia în vara anului viitor se va face anunţul oficial cu privire la candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, iar Liviu Dragnea este – din funcţia de preşedinte al partidului – cel mai îndreptăţit. “În mod normal, preşedintele partidului va candida la alegerile prezidenţiale. Oricum, chiar dacă nu ar vrea preşedintele partidului – nu neapărat Liviu Dragnea ci cel care e sau care va fi – îl obligă partidul să candideze. Aceasta e o cutumă la PSD”, a declarat Marius Pieleanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here