Astăzi, a avut loc un protest al sindicatului polițiștilor, FSNPPC, în fața sediului Ministerului de Interne. Sute de polițiști au ieșit în stradă pentru a-și cere drepturile salariale. Protestul se suprapune cu prezentarea bilanțului MAI, care va avea loc astăzi.

Dumitru Coarnă: “Democrație marca Vela! Uitați-vă, că ne-au blocat mașinile aici! Cum ați dialogat pe Ordonanța 20? Noaptea ca hoții! Ați publicat-o în Monitorul Oficial, eu nu am văzut-o, deși sunt membru CES! Noaptea ca hoții au publicat-o.

Marcel Vela: Domnule Coarnă, faceți campanie electorală? Sunteți viitorul deputat de la PSD Călărași. Uitați-vă, polițiști care fac proteste neautorizate. Acest pensionar face campanie electorală aici.

Marcel Vela nu a oferit explicații privind ordonanța dată și publicată în lipsa transparenței decizionale și fără avizul CES.

Amintim trecutul lui Marcel Vela, Ministrul de Interne care își pune gealații de la DGA să-l execute pe Codrin Ștefănescu și tot PSD-ul din Caraș, după ce l-a executat și pe Sorin Frunzăverde, de la PNL. Asta după ce de ani de zile toate afacerile cu statul, multe dintre ele hoții la drumul mare, la propriu ( DNA, chiar cât timp acoperiți acest Grup Infracțional Vela-Dunca?), din Caraș și Timiș au trecut prin mâna ăstora doi.

Ți-aduci aminte, Ludovic Orban, de taxa de protecție pe care o cerea Vela transportatorilor? Sau crezi că nu se știe? Iar voi, cei de la DNA, cât credeți că mai puteți sta cu fundul pe dosarele lui Vela? Marcel Vela, ăsta, ajuns ditamai ministru de Interne, vrea să privatizeze SMURD și să-i dea o bucată lui Dunca, iar acum, cu un tupeu demn de un borfaș, își pune partenerul de afaceri și de luat taxe de protecție să preia și CJ Caraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here