În deplină liniște mediatică, chiar suspicioasa, ținând cont că vorbim de o distincție Europeană, Președintele Klaus Iohannis a invitat mâine, la Cotroceni, diferiți oameni care să participe la ceremonia de decernare a premiului Coudenhove-Kalergi, al cărui câștigător este însuși Iohannis.

Ce înseamnă acest premiu?

Premiul european Coudenhove-Kalergi este acordat o dată la doi ani liderilor europeni care au excelat în promovarea a ceea ce este dincolo de orice ideologie politică, sau religioasă. Angela Merkel și Herman Van Rompuy, doi dintre pionii de top din clubul Bilderberg, au primit acest premiu în ultimii ani. Acum, se pare că este rândul Președintelui Klaus Iohannis să primească acest premiu. Numai bunul Dumnezeu știe pe ce considerente.

Planul Coudenhove-Kalergi devine evident în 1925, când apare cartea “Idealismul practic” (Idealism Praktischer): „Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Etniile și clasele sociale de astăzi vor dispărea treptat din cauza dispariției frontierelor, a timpului și a prejudecăților. Rasa Eurasiatică-Negroidă a viitorului, asemănătoare cu aspectul egiptenilor antici, va înlocui diversitatea popoarelor cu o diversitate de indivizi. ”

Prima și cea mai vizibilă parte a planului: unirea Europei într-o entitate politică unică și eliminarea tuturor urmelor de naționalisme etnice separate, prin crearea unei mase europene nediferențiate. Frontierele interne ar fi desființate, iar mixarea internă și imigrația în masă ar fi folosite pentru a descompune identitățile naționale existente și pentru a crea un nou popor afro-european. Acest nou popor nu ar avea niciun sentiment național, în afara celui de a sustine superstatul european și ar fi mai ușor de condus și de controlat într-un sistem nominal democratic, decât indivizii europeni puternici și independenți. Acesta este planul pentru clasele inferioare și mijlocii ale societății, adică marea majoritate. UE pare să lucreze din greu în acest sens, cel mai recent conflict de acest fel fiind cel de la granița turco-elenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here