Sursa foto: ziuanews.ro

Călin Popescu Tăriceanu critică Administraţia Prezidenţială. Şeful Senatului este nemulţumit de mizeria din Palatul Cotroceni şi de starea deplorabilă în care sunt sălile clădirii.

Tăriceanu nu s-a sfiit să îi atragă atenţia preşedintelui pe această temă.

Prezent la consultările pe tema siguranţei naţionale, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a profitat de momentul în care a ajuns în sala de şedinţă şi i-a transmis preşedintelui României că Palatul Cotroceni are nevoie de îmbunătăţiri. Reacţia sefului statului a venit imediat.

Tăriceanu: Sala asta ar trebui renovată.

ohannis: Indubitabil

Tăriceanu i-a atras atenția lui Iohannis că la Cotroceni este nevoie de renovări:Trebuie să ne mândrim atunci când primim vizitatori străini

La finalul discuţiilor, Tăriceanu a explicat de ce a ţinut să-i comunice acest aspect preşedintelui.

“De fiecare dată când vin în acea sală de consultari, mă frapează sala. Mă miră că fostul locatar nu a luat măsurile necesare.

Vreau ca această clădire să fie într-o stare cât mai bună în așa fel încât să ne mândrim cu ea și să nu ne ascundem atunci când primim vizitatori străini”, a spus Tăriceanu.

Astfel, Călin Popescu Tăriceanu continuă criticile venite în urmă cu un an şi jumătate atunci când, imediat după instalarea lui Iohannis la Cotroceni, Tatiana Niculescu-Bran, fosta purtătoare de cuvand a preşedintelui se declara nemultumită de ceea ce găsise la palat.

“Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflorate pe fond roşu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic şi, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste. Te aştepţi ca, dând la o parte colţul unei cortine care acoperă o uşă, să găseşti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceauşescu. Opulenţa unor birouri imense şi întunecate se combină cu starea precară a instalaţiilor sanitare”, declara la acea vreme Tatiana Niculescu Bran.

Sursa: www.b1.ro

LEAVE A REPLY