Nr. 2 al tenisului francez, Richard Gasquet, l-a susținut pe Rafael Nadal, în timpul Mastersului 1000 de la Indian Wells, în timp ce spaniolul o va ataca în justiție pe Roselyne Bachelot, fostul ministrul francez al Sporturilor, care l-a acuzat că ar fi fost suspendat pentru dopaj.

”Evident că îl susțin pe Rafa”, a reacționat luni seară Richard Gasquet, după victoria obținută în turul 3 în fața ucraineanului Aleksandr Dolgopolov (2-6, 6-2, 6-1).

”Altfel, toată lumea poate spune orice în oricare moment. Este un lucru normal. Nu este pentru prima dacă când auzim asta, deci dacă la un moment dat vrem să oprim prostiile, cu siguranță nu avem de ales”, a adăugat francezul.

Nadal și-a anunțat duminică intenția de a depune plângere pentru defăimare împotriva lui Roselyne Bachelot care l-a acuzat la postul de televiziune D8 că s-a folosit de o accidentare, în 2012, pentru a acoperi o suspendare pentru dopaj.

”O voi acționa în instanță și în viitor voi face același lucru împotriva tuturor celor care vor face comentarii similare”, a declarat Nadal.

”Am obosit să aud astfel de lucruri, le-am trecut cu vederea de multe ori în trecut, însă acum, gata, s-a terminat”, a adăugat fostul nr. 1 mondial.

 

Sursa: www.agerpres.ro

LEAVE A REPLY