S-a prins Tudor Chirilă că a votat manipulat, iar în videoul făcut de el recunoaște, pe ocolite, meritele PSD. Sunt de acord cu concluziile finale. Dar câți dintre cei 66% vor să se informeze corect și să nu mai voteze ,,pe de rost ca un prost” – vorba lui Chirila.

În plasa idolilor falsi a căzut și Tudor Chirila, care, iata, a ajuns la concluzia ca politica e o curvă, iar politicienii, departe de eroii pe care și-i imagina el atunci când ieșea “în piață”.

Implicat într-un workshop pe teme de educație, Tudor Chirilă, susținător al schimbării puterii PSD-iste cu cea liberală, a apelat la ministrul Educatiei Monica Anisie, dar și la vicepremierul Raluca Turcan, pentru a pune la punct planul de bătaie și a organiza evenimente educative în cadrul workshop-ului.

Chirilă, vocal cum îl știm, a depășit cumva limitele date de rolul său în cadrul proiectului și a ajuns la dezbateri cu cele două doamne amintite mai sus, dezbateri nu tocmai plăcute. De fapt, Tudor Chirilă a ajuns să aibă “multe semne de intrebare” despre politicienii noi, în momentul în care Raluca Turcan i-a spus că “totul se face politic, și că tot ce ține de educatie TREBUIE făcut sub umbrela <<România Educată>>” – proiectul lansat de Klaus Iohannis.

Cu alte cuvinte, nu mișcă nimeni în front fără avizul lui Iohannis, la fel cum nimeni nu are voie să își asume alte proiecte și workshop-uri educative, în afară de Președinte. Aici, Chirila a avut primul semnal de alarma.

Al doilea a venit atunci când tot Raluca Turcan i-a răspuns lui Chirila că toți PSD-istii vor fi înlocuiți de peste tot, inclusiv de la minister, Inspectoratele Scolare, s.a.m.d. Când artistul a întrebat-o dacă nu cumva ar fi mai bine să rămână în funcții cei care au demonstrat că sunt competenti și cei care au făcut lucruri bune, care au lăsat în urmă proiecte și rezultate de excepție, Turcan i-a replicat “Tudor, o să ajungi să înțelegi că, acum, totul este politic și vor fi schimbați toți”.

Concluzia pe care Chirila a tras-o după experiența personală cu “politicienii noi”, este una tristă si expusă în cadrul unui videoclip intitulat “Romania Needucata – o poveste de Tudor Chirila”, pe care va invităm să-l urmăriți mai jos. Momentul culminant incepe de la minutul 13.’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here