Francois Salvagni, antrenorul echipei CSM București, s-a arătat ”foarte fericit” pentru felul cum echipa sa a încheiat o săptămână dificilă, cu o victorie cu 3-2 pe terenul echipei Știința Bacău, sâmbătă, în etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSMB, care venea după victoria cu 3-0 din Germania, în sferturile Cupei Challenge, a reușit o victorie în fața unei formații Știința Bacău considerată de tehnician ”o echipă foarte bună, care, pe teren propriu, joacă un volei foarte bun”.

”Nu ne-a fost deloc ușor ca, după călătoria și meciul din Germania, să găsim energia de a lupta cu o echipe valoroase. Îmi pare rău pentru faptul că nu am încheiat meciul în setul al patrulea, când am avut două mingi de meci, însă important rămâne faptul că jucătoarele noastre au continuat să lupte. Sunt fericit, deoarece eu cred că, la acest moment, nimeni nu poate câștiga aici, la Bacău, datorită voleiului foarte bun practicat de echipa gazdă. Cred că, în tie-break, diferența a fost făcută de blocajul nostru, pe fondul unui serviciu bun”, a arătat Salvagni.

La rândul său, Florin Grapă, tehnicianul Științei Bacău, și-a exprimat regretul pentru faptul că echipa pe care o pregătește a pierdut meciul: ”Îmi pare rău că am pierdut, fiindcă, exceptând ultimul set, celelalte au fost bune, iar echipa noastră a arătat că poate juca. Din păcate, n-am reușit să ne menținem la acest nivel până la capăt. Sunt de acord că diferența a fost făcută de serviciu și de preluarea din serviciu, acestea fiind capitole care trebuie îmbunătățite. Fără aceste două elemente, ne va fi foarte greu să ajungem în primele patru locuri al campionatului intern, însă eu cred că lupta rămâne deschisă”.

CSM București s-a impus în fața Științei cu scorul de 3-2 (25-19, 27-25, 21-25, 25-27, 15-7).

LEAVE A REPLY