Pornim de la dezvăluirea care susține măsura dispusă astăzi de judecătorul care a analizat dosarul întocmit de DNA. Măsura luată de judecător demonstrează ceea ce noi afirmam, iar jurnaliștii aserviți DNA negau: Nu există probe solide pentru a menține măsura de arest preventiv.

Cum s-a fabricat dosarul lui Beuran în laboratoarele DNA?

Decizia de a fi executat Profesorul Beuran a fost luată luni, într-o ședință politică. Artizanii înscenării sunt nimeni alții decât Coldea și Kovesi. Autorul înscenării: Deputatul Emanuel Ungureanu, care este co-denunțător, sau denunțător principal. Nu s-a dat/luat nici un euro, nu există nici o înregistrare între Beuran și o așa/zisă mituitoare.

Așa zisul Denunț este scris de Ungureanu și de artizanii înscenării, au vrut să treacă o sumă mai mare de bani, dar s-au oprit la 10:000 de suro. Ungureanu a însăilat un Dialog cu o așa zisă Denunțătoare care își dorea un post ce urma să fie scos la concurs, care nu i-a dat nici un ban lui Beuran, nici nu spune explicit lucrul acesta. Cel care afirmă că s-au dat bani este Ungureanu. Aceasta este măreața înregistrare pe care o au procurorii, de fapt”, a dezvăluit Gelu Vișan.

Dar cine este Emanuel Ungureanu de la USR?

Același om care a mai denunțat alți doctori și șefi de secții, tot la DNA. Un fel de om de Sufragerie al DNA. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost implicat direct în agresarea jandarmeriței la mitingul de pe 10 august.

“Ungureanu este unul dintre instigatorii atacului din 10 August 2018, din Piața Victoriei, asupra Jandarmeriței care a fost la un pas de a fi omorâtă, fapt cunoscut de SRI, cu probe în acest sens. Motivul pentru care adevărații vinovați nu au fost pedepsiți este chiar acesta, că Ungureanu este unul dintre ei.”, a adăugat Vișan pe Facebook.

Interesant, însa, este că soțul denunțătoarei, Carmen Haiducu, este cel care a pregătit și manageria sala de operații în care a murit femeia arsă de vie la Floreasca. Se pare că aceasta a fost strânsă cu ușa de către doritorii privatizării, iar aceasta s-a conformat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here