Șocant? Președintele Trump a demis un ambasador!

0
7136

Această știre este “șocantă” doar pentru democrații afoni politic și pentru mass-media aservită, care duce o campanie acerbă împotriva lui Donald Trump. Pentru toți ceilalți oameni de pe planetă, acest lucru este perfect normal.

O înregistrare care a ajuns în posesia publicației americane ABC News, pare să-l surprindă pe președintele Donald Trump spunându-le asociaților că dorește ca ambasadorul SUA în Ucraina, Marie Yovanovitch, să fie concediată, în timp ce vorbea la o cină privată.
“Scapă de ea!” este ceea ce spunea vocea, care pare a fi a președintelui Donald Trump. “Scoate-o de acolo mâine. Nu-mi pasă. Scoate-o mâine. Scoate-o. Bine? Fă-o.”

În înregistrare, cei doi asociați ai lui Giuliani îi spun președintelui Trump că ambasadorul SUA ar fi denigrat administrația lui Donald Trump și, deci, nu mai reprezenta interesele SUA, ceea ce a dus direct la cererea de demitere a ei.

Faptul că Președintele SUA a fost înregistrat de cineva în timpul unor discuții private, este suficient de grav. Se pare că de la americani au învățat și ai noștri cu “tehnica de interceptare” la discuții private și în dormitoare.

În concluzie, nu este nimic șocant, ci este dreptul Președintelui să demită ambasadori, mai ales când aceștia nu respectă politica impusă de către administrația de la Casa Albă.
Mai mult decât atât, ambasadorul în cauză a refuzat să investigheze acuzațiile de corupție cu privire la afacerile lui Joe Biden în Ucraina. Deși ambasadorul se revendica a fi o susținătoare a luptei anticorupție.
Ca de obicei, pentru unii mumă, pentru alții ciumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here