Întrebat de ce autoritatea statului, în speţă Poliţia şi Jandarmeria, răspund apelului politic, Bogdan Chirieac a spus, ironic, că de acum ar trebui să primeze calitatea politică atunci când se fac apeluri la 112. 

“Acest partid politic, pe lângă oameni de bună calitate, strânge un număr de persoane frustrate, număr mult mai ridicat decât în alte partide politice. Acum, poate că mi se pare mie că au un comportament accentuat. Poate asta e lumea de mâine! Nu îmi dau seama!

Poliţia sau Jandarmeria sau Procuratura nu răspund când sună Alexandra disperată să fie salvată. Nu răspund când îţi dă cineva în cap pe stradă. Dacă suna un parlamentar PSD sau chiar PNL, vă asigur că Poliţia avea ceva mai bun de făcut. USR are această capacitate unică de a activa pe loc nu doar poliţia, ci toate instituţiile statului. E foarte interesant acest lucru, şi probabil psihologii, sociologii vor încerca să descifreze acest lucru. Poate pentru că membrii acestui partid sunt extrem de vocali, sunt tot timpul în zona asta un pic exhibiţionistă, cu Facebook, cu filmat, la masă, la casă, la baie, la Parlament, cunoaştem scenele. 

Dl ministru Stelian Ion s-a evidenţiat patru ani de zile că umbla cu boxa după el şi acum îl deranjează că face opoziţia scandal. Când era cu boxa era altceva, nu? 

Dar, dacă eşti USR-PLUS, plusere din ăsta, orice instituţie a statului se activează imediat. Practic, ar trebui ca cei care cer ajutorul poliţiei într-o situaţie critică să adauge la 112 că sunt membri USR-PLUS. Acest lucru, cred, ar determina Poliţia să acţioneze mai repede”, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here