Știți dosarul de la Colectiv în care Vlad Voiculescu este citat ca martor ? Acela este dosarul în care sunt vizați Arafat, Ponta și Banicioiu. Țineți minte că v-am zis că se vor întâmpla două lucruri?

1. Execuția lui Beuran, de când a izbucnit scandalul la Floreasca, am știut că este o conspirație internă împotriva lui. Persoanele implicate în tragedia femeii incendiate la Floreasca fiind aceleași ca în cazul denunțului. Dar Beuran nu a tăcut și nu s-a lăsat intimidat. Acum este în arest la domiciliu, în timp ce pacienții săi sunt lăsați de izbeliște.

2. În decembrie 2019, când s-a dat verdictul în primul dosar Colectiv, în care Piedone și pompierii au luat condamnări grele, un martor a zis la Antena 3: “Mai există un dosar pe cazul Colectiv, acolo va fi condamnat Arafat, o să vedeți, nu scapă!” Știe “martorul” ceva, doar suntem țara denunțătorilor protejați…

Da, se dorește înlăturarea opozantului privatizării, Raed Arafat, fie acum, via DNA (cum s-a mai încercat) , fie în campanie, via Colectiv. Și nu de azi, de ieri. Aceasta ar deveni principala temă de campanie, creând un fel de Dragnea 2, pentru a acoperi, folosind “corupția și emoția”, haosul creat de Guvernul Orban cu ordonanțele de urgență.

Raed Arafat a fost audiat în octombrie 2019 de procurorii Parchetului General în dosarul Colectiv, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Audierea are loc în ancheta declanșată după ce, în noiembrie 2016, părinţii victimelor şi supravieţuitorii au depus o plângere în care au acuzat de neglijenţă şi ucidere din culpă mai multe persoane din sistemul medical şi din guvern, printre care şi Raed Arafat, Victor Ponta, şi Nicolae Bănicioiu.

Parchetul General a extins ancheta în dosarul Colectiv în iunie 2018 şi de atunci investighează modul în care autorităţile au intervenit şi au îngrijit victimele imediat după tragedie. Această anchetă rămasă la Parchetul General este separată de procesul în derulare la Tribunalul București, care s-a judecat deja în prima instanță, primind condamnări grele, cu executare, atât Piedone, cât și pirotehniștii și pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here