CNN a atins pragul de jos al propagandei

0
554

Într-o emisiune moderată de Don Lemon, CNN, cei doi invitați au început să insinueze că Donald Trump și votanții lui sunt prosti și inculți. “Nu știu unde este Ucraina pe hartă nici dacă ar avea un ‘U’ mare în dreptul țării. Nu înțeleg ei cum e cu elitismul. ”


Mai grav este faptul că moderatorul râdea cu lacrimi, în timp ce invitații făceau aceste afirmații în accent sudist. Insultand astfel nu doar votanții Președintelui, ci și cetățenii din sudul Americii de Nord.
După trei minute de insulte antiamericane, mascate în umor, Don Lemon și-a șters lacrimile și emisiunea a continuat în aceeași notă.

Donald Trump a reactionat pe Twitter, numindu-l pe Don Lemon “cel mai prost om din televiziune, cu cele mai mici ratinguri”:


Totul sună familiar, dacă ne gândim la cum erau caracterizați și apostrofați votanții PSD, mai ales categoria oamenilor vârstnici.
Istoria ne arată că scindarea unui popor, indiferent care, nu duce niciodată la ceva bun. Iar pe termen lung este inevitabilă confruntarea dintre cele două tabere, Franța este un exemplu, atât acum, cât și în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here