Revenirea lui Rareş Bogdan în PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea şi camarilei pesediste. Spun revenirea întrucât Rareş a fost în tinereţe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic. În timp ce Dragnea fură prin Teleorman, Rareş făcea bani frumoşi şi cinstiţi, fiind la un moment dat unul din cei mai importanţi dealeri de telefonie mobilă din Transilvania. Născut la Ocna Mureş, cu tată director la UPSOM şi mama, dascăl, cu bunici în Apuseni, Rareş a invătat ce inseamnă să fii patriot de mic copil, alături de moţi, nu de hoţi! Rareş Bogdan are o încredere imensă în rândul românilor şi este alături de preşedintele Klaus Iohannis, cea mai puternică voce anti-PSD! Şi mai mult decât orice: Rareş iubeşte din suflet România!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

PNL va valida, joi, în şedinţele BEX şi BPN ale partidului, lista pentru alegerile europene. Ludovic Orban este în negocieri cu jurnalistul Rareş Bogdan pentru a deschide lista candidaţilor liberali. Jurnalistul a afirmat, pentru MEDIAFAX, că a primit o ofertă în acest sens.

„Eu sunt un om foarte liber şi fac presă din 2003. Au trecut 15 ani de presă şi este o schimbare totală de de algoritm de viaţă. Dacă intru, nu intru pe jumătăţi de măsuri. Dacă intru, atunci intru în bătălie cruntă. Le-aş aduce liberalilor puţină încredere că pot să fie mai mult decât un partid balama, lângă PSD, că ar putea să fie ei primul partid al României. Altfel nu mă interesează să intru, doar ca să fiu un europarlamentar”, a afirmat Rareş Bogdan, pentru MEDIAFAX.

Liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Configuraţia listei PNL ar fi următoarea: Siegfried Mureşan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Buşoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).

Chiar dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care şi-au depus candidatura pentru competiţia internă la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here