Fosta procuroare comunistă, Monica Macovei, invitată sa vorbească pe 9 martie la conferința organizată de Ziua Deținuților Politici Anticomuniști.

Nu este deloc surprinzător, ținând cont că însuși Augustin Lazăr, procurorul comunist de la Aiud, a fost prezent, alături de familie, la slujba ținută de Papa Francisc în România. În cadrul acelei slujbe fiind beatificați 7 episcopi catolici, care au fost torturați și omorâți în pușcăriile comuniste din România.

Dar procuroarea comunistă, Monica Macovei, vine să le vorbească Foștilor Deținuți Politici despre crimele împotriva comunității LGBT în timpul comunismului, deci nicio vorbă despre crimele religioase, sau politice. Este firesc, având în vedere faptul că aceasta susține “eliminarea orelor de religie din școli”.

Până când nu vom scăpa de Torționarii din funcții publice, până când vechii securiști și copiii lor, impostorii Anticomuniști, nu vor dispărea din politică, ne vom confrunta mereu cu același grad de impostură și de blasfemie la adresa victimelor comunismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here