Grupul Michelin continuă investiţiile în comunităţile locale în care Michelin îşi desfăşoară activitatea. Programul pentru dezvoltarea sistemului de învăţământ dual demarat la Zalău în anul 2018, la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” va fi replicat şi în judeţul Prahova. Astfel, programul lansat în septembrie 2019 în parteneriat cu Liceul Tehnologic Energetic Câmpina va fi dezvoltat pentru a putea găzdui un număr din ce în ce mai mare de elevi.

În ultimii doi ani, aproximativ 50 de copii au fost beneficiarii programelor de învăţământ dual dezvoltate de Michelin, atât în Zalău, cât şi în Câmpina.

Acordând atenţie nevoilor comunităţii din Câmpina, Fundaţia Corporativă Michelin a decis să investească în dezvoltarea meseriei de electrician.

Proiectul, dezvoltat în 3 etape în perioada 2019 – 2021, presupune:

•           Reabilitarea atelierului cu sprijinul primăriei Câmpina

•           Pregătirea spaţiului pentru noile echipamente

•           Dotarea progresivă a atelierului, începând cu materiale de bază şi finalizând cu echipamente complexe, utile pentru completarea ciclului de studiu de 3 ani.

Atelierul va beneficia de zeci de echipamente tehnice, printre care machete şi bancuri de lucru, sisteme didactice de cablaj electric, kituri componente electrice, truse de scule şi aparate de măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here