Clubul de golf ” Paul Tomiţă” găzduieşte în acest weekend prima ediţie a ”PRO-AM Golf for everyone”. Prin debutul acestui eveniment se doreşte crearea unei tradiţii.

În Anul Centenar, aducem astfel tribut marelui Paul Tomiţă, cel care a adus acest sport în atenţia românilor”, au menţionat organizatorii.

“Ne-am propus să contribuim la promovarea beneficiilor practicării acestui minunat sport, să creăm programe naţionale pentru generaţiile tinere şi să activăm cât mai multe colaborări între cluburile de golf din ţară. ‘Golf for everyone’ este doar un prim pas, organizaţia pe care o reprezint urmăreşte alinierea României în cel mai scurt timp la standardele internaţionale atât în golful profesionist, cât şi în cel amator. Suntem încântaţi să organizăm prima ediţie a competiţiei la Clubul de Golf ‘Profesor Paul Tomiţă’ şi să onorăm astfel memoria unui om deosebit”, a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Golferilor Profesionişti, Sebastian Grecu.

Potrivit organizatorilor, fondul total de premiere depăşeşte 10.000 de euro, din care cecuri pentru categoria pro în valoare de 6.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here