Nu este o idee nouă în PSD. Au mai fost încercări de a face și alte formațiuni politice. Aduc aminte de alți președinți ai PSD care au avut aceleași încercări, aceleași demersuri. Astăzi sunt undeva în zona neparlamentară. Bănuiesc că se va întâmpla același lucru, că nu văd ce ar putea fi nou, astfel încât acest demers să fie de o altă natură”, a spus, luni, 20 septembrie, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

Acesta a ironizat declarația lui Liviu Dragnea potrivit căreia PSD este predat în totalitate președintelui României, Klaus Iohannis.

„Primul lucru pe care l-aș spune este că am câștigat alegerile. Suntem așa de predați către orice instituție, încât le-am făcut în ciudă și i-am bătut de i-am snopit. Promitem că o să facem la fel și data viitoare”, a spus Oprea.

Amintim că Liviu Dragnea a anunțat că susține o formațiune recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie. „Pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a declarat Liviu Dragnea, duminică seară, la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here